Menu Sluiten

Lady 43 – Moederdag

Lady 43
Lady 43
Deze cocktail hebben we speciaal gemaakt voor moederdag. De 43 verwijst natuurlijk niet naar een leeftijd maar naar de likeur. Want de Lady 43 is een echte dames cocktail op basis van cointreau en licor 43. Je maakt de cocktail als een sour maar dan dus uitschenken in een mooi martini glas. Heerlijk zachte licor 43 cocktail. Met deze cocktail is het iedere dag moederdag!

Wat heb je nodig voor een Lady 43?

Licor 43 (2 delen)
Cointreau (1 deel)
Citroensap van halve citroen (1 deel)
Eiwit (1/2 ei)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Lady 43?

Gebruik een shaker gevuld met ijs. Giet hier achtereenvolgens 2 deel licor 43, 1 deel cointreau, verse citroensap van een halve citroen en eiwit van een half ei in. Stevig shaken en uitgieten met finestrainer in een gekoeld martiniglas. Minimalistisch garneren.

Ook lekker voor moederdag

De Golddigger 43! Long drink cocktail met licor 43, grand marnier en cava!

Deel je zelfgemaakte Lady 43 via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief