Menu Sluiten

Koffie cocktails voor coffee lovers

Koffietijd! Want op onze site stonden nog geen echte coffee cocktails. En dat terwijl de coffeecultuur ook in cocktailland zeker niet onopgemerkt is gebleven. We hebben het afgelopen jaar ook al meerdere vragen gehad naar koffie cocktails. Daarom hebben we 3 mooie koffie cocktails gemaakt op basis van populaire koffiesmaken. Bij Cocktailicious op de koffie!

Espresso Martini

Deze donkere martini maak je met kahlua of tia maria en vodka. Daarnaast gebruik je 1 deel espresso. Shaken en finestrainen in een gekoeld martiniglas. Opdienen met koffieboontjes.
Bekijk het volledige recept van de Espresso Martini.

Espresso Martini
Espresso Martini

Cappuccino Martini

Ben je meer een cappuccino liefhebber? Maak je koffiecocktail dan met een schuimlaagje van melkschuim. Met cacaopoeder of kaneelpoeder maak je er je eigen creatie van!
Bekijk het volledige recept van de Cappuccino Martini.

Cappuccino Martini
Cappuccino Martini

Moccatini

De Moccatini is de cafe latte onder de koffiecocktails. Dus drink jij je koffie liever niet te sterk? Maak je cocktail dan met een half deel koffie en een half deel koffiemelk. Shaken met kahlua en vodka. Opdienen met een klein koekje.
Bekijk het volledige recept van de Moccatini.

Mokkatini
Moccatini

Suikersiroop toevoegen

In deze cocktails zijn geen suikers toegevoegd. Maar als je suiker drinkt in je koffie dan zijn de suikersiropen van Monin lekker om toe te voegen. Zoals café, caramel, witte chocolade, vanille of hazelnoot.

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email