Menu Sluiten

Kiwi Daiquiri

Kiwi Daiquiri foto
Kiwi Daiquiri
Al eens een cocktail met kiwi gedronken? Dan is dit er zeker een om te proberen! Zelfs als je niet van kiwi houdt. Boordevol vitamine: de Kiwi Daiquiri!

Wat heb je nodig voor een Kiwi Daiquiri?

Witte rum (1 deel)
Suikersiroop (1 el)
Limoen (sap van een halve limoen)
Kiwi Gold (2 stuks)
Crushed ice (1 glas)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Kiwi Daiquiri?

Voor deze cocktail gebruik ik het liefst kiwi gold. Deze kiwi soort is lekker zoet. Snijd 2 kiwi’s door de helft om ze uit te lepelen. Voor je hiermee aan de slag gaat maak je een schijfje voor de garnering. Doe de kiwi in de blender. Pers hierover een halve limoen, voeg rum (1,5 barmaatje) en suikersiroop (2 barlepels) toe. Crushed ice voeg je in delen toe tussen het blenden. Blend en uitgieten in een Margarita glas. Garneren met kiwischijfje.

Daiquiri cocktails

Met Daiquiri cocktails kan je oneindig blijven variƫren met verschillende ingrediƫnten. Je hebt altijd een paar basis elementen nodig en de rest is variabel. Je favoriete fruit is de smaakmaker. Bijvoorbeeld aardbeien, watermeloen, kiwi, banaan of de klassieke daiquiri met limoen.

Check ook onze recepten:
Daiquiri
Strawberry Daiquiri
Watermelon Daiquiri
Banana Beach Daiquiri

Deel je zelfgemaakte Daiquiri Kiwi via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief