Menu Sluiten

Kiss from a Rose

Kiss from a Rose
Kiss from a Rose

Voor Valentijnsdag wou ik een bijzondere cocktail maken op basis van rozen. Ik had nog Monin Rose staan waar ik niet vaak gebruik van maak. En Valentijn is natuurlijk dé gelegenheid. Verder gebruikte ik gin, granaatappelsap en wat limoensap.

De Kiss from a Rose dien je uiteraard op met mooi rozenblaadje en als je een beetje kunt zingen een serenade van het gelijknamige nummer van Seal.

Wat heb je nodig voor de Kiss from a Rose?

Gin (1 deel)
Monin Rose (10 ml)
Granaatappelsap (1 deel)
Limoen (sap van 1 limoenpartje)
Garnering: rozenblaadje

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Kiss from a Rose?

Deze cocktail maak je met een shaker met ijs. Begin met 1 deel in en 10 ml Monin Rose. Voeg daar 1 deel granaatappelsap en een squeeze limoensap aan toe. Even shaken en uitschenken in een mooi romantisch coupeglas of martiniglas. Voor het opdienen garneren met bijpassend rozenblaadje.

Nog meer romantische Valentijnscocktails

Met Valentijnsdag scoor je extra punten met aphrodisia smaken als frambozen, aardbeien en chocola. Wat denk je van de Clover Club met gin en frambozen en een satijnzacht schuimkraagje? Of de Chocolate Martini gegarneerd met aarbeien in chocola?

Chocolate martini

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief