Menu Sluiten

Herfst cocktails

Herfstcocktails
Vlrn: Perfect Pear, Zuidwester, Vodka Fall, Mandarine Sour, Apple Pie Mojito

Dit jaar valt de herfst al vroeg. Na een heerlijke zomer is het in september ineens volop herfst. Niet erg, want ook het herfstseizoen heeft heerlijke herfstcocktails in petto. Daarom hebben we in deze blog 5 lekkere herfstcocktails geselecteerd. Bij herfst denken wij aan: kaneel, sinaasappel, kruidige warme smaken en volle likeuren. Van deze herfst cocktails krijg je het helemaal warm van binnen. Warm aanbevolen bij de open haard of bijvoorbeeld na een mooie boswandeling.

Apple Pie Mojito

Deze cocktail is door zijn volle en warme smaken heerlijk op een koude dag. Een herfst variant op de klassieke Mojito. Vooral nu het wat kouder weer wordt een echte aanrader. De Artemi Caramel vodka is het geheim achter de bijzondere smaak van deze herfst cocktail.
Bekijk het volledige cocktailrecept van de Apple Pie Mojito

Perfect Pear

In deze cocktail komen misschien nog wel de meeste herfstsmaken samen van allemaal. Wat dacht je van deze smaakvolle combinatie van ingrediënten als perensap, vodka caramel, cointreau en kaneel? Als dat geen herfst is!
Bekijk het volledige cocktailrecept van de Perfect Pear

Vodka Fall

De Vodka Fall is een van de nieuwe herfst cocktails. De perfecte combinatie van de smaken die we eerder noemden, sinaasappel, kaneel (in de vorm van silverstrike) en als frisse toevoeging ginger ale.
Bekijk het volledige cocktailrecept van de Vodka Fall

Mandarine Sour

Mandarijnen eet je in de herfst. En dus drink je geen normale sour maar een Mandarine Sour. Deze sour maak je met het sap van mandarijn, Napoleon Mandarin en een snufje kaneel.
Bekijk het volledige cocktailrecept van de Mandarine Sour

Zuidwester

De Zuidwester is een stoere cocktail op basis van limoen, bruine jenever en ginger ale. Fris, kruidig en sterk! Als je deze cocktail gedronken hebt kun je de zwaarste storm trotseren!
Bekijk het volledige cocktailrecept van de Zuidwester

Deel je zelfgemaakte herfstcocktail via social media

Heb je één van deze herfstcocktails gemaakt op basis van ons recept – of een ander herfstcocktail – en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email