Menu Sluiten

Halloween: Trick or Treat shots

Halloween cocktails
Voor Halloween hebben we dit jaar Trick or Treat shots gemaakt. Leuk als trick or treat of om te maken voor je op stap gaat met vrienden op Halloween Friday Night!

Dr. Frankenstein

Dr. Frankenstein Shot
Deze Dr. Frankenstein heeft Bart zelf bedacht voor Halloween. Voor de groene kleur hebben we 3/4 Apple Likeur gebruikt. Je borrelglaasje vul je tot de top met 1/4 J├Ągermeister.

Zombie Brains

Zombie Brains shot
Deze Zombie Brains is de rode variant op de Alien Brains. Je maakt hem met peachsnaps (2/3 van je borrelglas) daarna gebruik je Baileys voor de stroperige hersenen. Een flinke druppel bloederige grenadine – deze zakt naar beneden. En aftoppen met een laagje J├Ągermeister. Deze laag blijft boven liggen.

Alien Brains

Alien Brains shot
Deze Alien Brains is ook wel bekend als de Alien Hemorrhage Brain. Als basis gebruik je peachsnaps (2/3 van je borrelglas) daarna gebruik je Baileys voor de hersenen. 2 druppels Blue Curacao en 2 druppels grenadine voor het rode en blauwe effect.

Happy Halloween!

Happy Halloween! En pas op dat je niet te veel Halloween shots drinkt, anders verander je nog in een Alien, Zombie of Frankenstein of denk je nog dat je er eentje tegenkomt…!

PS: weet jij nog een coole Halloween cocktail of shotje? Let us know!

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief