Menu Sluiten

Green Parrot

Green Parrot
Green Parrot
De Green Parrot is een sterke, kruidige cocktail die je met een beetje beleving zo op de schouder van een piraat ziet staan.Je maakt deze stoere cocktail in een jar met donkere rum, blue curacao voor de kleur, en absinthe om de cocktail nog sterker te maken. Mixen met ginger beer en wat limoen. De garnering moet de parrot wat kleur geven. Maar daar heeft een piraat natuurlijk lak aan!

Pas op met deze sterke cocktail, want voor je het weet ga je iemand napraten!

Wat heb je nodig voor een Green Parrot?

Donkere rum (1 deel)
Limoensap (van een halve limoen)
Blue curacao (half deel)
Absinthe (een barlepel)
Ginger beer (2,5 deel)
Garnering: kiwi

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Green Parrot?

Gebruik een jar voor deze cocktail en vul deze met ijs. Met een barmaatje voeg je donkere rum (1 deel) toe. Daarna volgt een barlpel Absinthe. Hierna sap van een limoen. Aftoppen met ginger beer. Nu breng je de cocktail op kleur met ca 0,5 deel blue curacao. Hiervan kleurt de cocktail groenig. Even roeren. En garneren met een stukje kiwi.

Deel je zelfgemaakte Green Parrot via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief