Menu Sluiten

Golden Pineapple Margarita

Golden Pineapple Margarita foto
Golden Pineapple Margarita
De Golden Pineapple Margarita is denk ik mijn favoriete Margarita cocktail. Ik heb hem gemaakt met verse ananas en golden ananassap met een rimrandje van cajun. Tropisch en vol smaak!

Wat heb je nodig voor een Golden Pineapple Margarita?

Tequila (1 deel)
Triple sec (0,5 deel)
Limoen (verse sap van halve limoen)
Ananas (4 schoongesneden stukken)
Golden ananassap (1 deel)
Rimrandje van cajun

1 deel = 30 ml

Hoe maak je een Blue Margarita?

Gebruik een margarita glas en voorzie de rand van een rimrandje van cajun. Dit doe je door eerst de rand nat te maken met een limoen partje of suikersiroop en daarna de rand van het glas gelijkmatig in een bordje met zout te dopen. Omdat je deze cocktail maakt met verse ananas je een blender. Snijd eerst 4 stukken ananas schoon. Voeg met een barmaatje tequila (1 deel) en triple sec (0,5 deel) toe. Pers een halve limoen uit en voeg tot slot nog een half glas crushed ice toe in de blender. Bij het blenden zul je zien dat de ananas lichtjes gaat schuimen. Helemaal niet erg. Als het een mooi vloeibaar geheel is, schenk je de cocktail uit in je margaritaglas. Garneren met een mooi partje ananas.

NB: het rimrandje hoef je niet over het hele glas te doen, je kunt dit ook over de helft van het glas doen. Dan kan je gast zelf bepalen of hij de Margarita met of zonder zoutgarnering wil drinken.

Nog meer margaritas en tips?

Nog meer margaritas en tips hoe je een Margarita maakt, vind je in deze blog: Hoe maak je een Margarita
Margaritas line up

Deel je zelfgemaakte Margarita via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email