Menu Sluiten

Gin Tonic trend: welke gin gebruik je voor je gin tonic?

Gin Tonic is een trend waar we niet omheen kunnen. Het lijkt wel of iedereen Gin Tonic drinkt. Maar weet jij welke gin je moet gebruiken voor je gin tonic variatie? Bombay Sapphire, Tanqueray, Hendricks, Old Tom, Gin Mare enzovoort. De ene gin is duidelijke de andere niet. Tussen gins zit veel verschil qua smaak. Je keuze voor de gin maakt dus een groot verschil voor de smaak van je Gin Tonic.

Handig is daarom deze ginwijzer. Gebaseerd op Gin & Tonic gids.

Ginwijzer

In onderstaand figuur zijn de verschillende gins afgezet op de verschillende smaken. Ik hou bijvoorbeeld van de fruitige, bloemige gins zoals Sipsmith.
Ginwijzer

Gin Tonic trend: inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor je Gin Tonic? Bekijk hier onze Gin Tonic special blog met verschillende gin tonic varianten.

De Gin Tonic zelf maken?

Met deze set (of alleen losse glazen) kan je heel makkelijk thuis een lekkere Gin Tonic maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :).

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief