Menu Sluiten

Gezocht: bloggers

Blogger (600x400)
Zeg nou zelf, wie wil er nou niet bloggen over lekkere cocktail creaties of hippe cocktailbars? Als je wil bloggen over cocktails of cocktailbars dan geven we je graag een podium op onze site! Zin om cocktails te maken of cocktailbars of events te bezoeken en te reviewen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naar wat voor bloggers zijn we op zoek?

  • Je moet van cocktails houden (duh)
  • Ook fijn als je een beetje vlot kunt schrijven en misschien nog wel belangrijker coole foto’s kan maken natuurlijk
  • Sociale media zoals Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest is helemaal jouw ding
  • Zowel vrouwelijke als mannelijke bloggers zijn van harte welkom!

En wat krijg je ervoor terug?

  • Op onze site krijg je een podium om je cocktails (of reviews) te delen. Onze site trekt gemiddeld ca 50.000 cocktailliefhebbers per maand en is sterk groeiende.
  • Daarnaast krijg je leuke uitnodigingen voor leuke “snoepreisjes” (PR events van drankmerken), cocktailbars of (nieuwe) dranken van drankmerken waar je één of meerdere originele cocktails mee gaat maken.

Iets voor jou?

Vind jij het leuk om zelf originele cocktails te maken en je cocktail met jouw recept op Cocktailicious.nl terug te zien komen? Stuur dan een foto van je zelfgemaakte cocktail in naar caroline@cocktailicious.nl!

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief