Menu Sluiten

French Kiss

French Kiss
French Kiss
Een cocktail met de naam French Kiss daar verwacht je natuurlijk wat van. In ieder geval moest mijn versie van de French Kiss zoet zijn, maar wel met meerdere verschillende smaken en een Frans accentje. Daarom koos ik ervoor om de Franse Chambord likeur op basis van framboos en honing te combineren met ananassap, limoen en een beetje vanille siroop.

Wat heb je nodig voor de French Kiss?

Chambord likeur (1 deel)
Monin vanille (1 barlepel)
Ananassap (2 delen)
Limoensap (kwart limoen)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de French Kiss?

Gebruik als glas een gekoeld champagne coupe glas en een shaker met ijs. Begin met limoensap van 1 kwart limoen. Voeg hier 1 barmaatje chambord likeur bij en 2 barmaatjes ananassap. Voeg ook vanille siroop toe. Stevig shaken. Uitschenken met een strainer in je cocktail glas. Garneren met een mooie framboos in of op de rand van je glas.

Optioneel: wil je de cocktail wat kruidiger maken? Voeg dan DOM Benedictine toe of bijvoorbeeld een blaadje basilicum.

Deel je zelfgemaakte French Kiss via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief