Menu Sluiten

Cup ‘o Gold

Cup o Gold
Cup o Gold
De Cup ‘o Gold is een tiki cocktail met gold rum. Ik denk dat de naam van deze tiki cocktail is afgeleid van het recept van een candybar merk met dezelfde naam. Ook het recept met amandel en kokos komt namelijk overeen. Door de combinatie van gold rum, sinaasappelsap, passievrucht en kokosmelk krijgt je cocktail een mooie kleur. Mooie cocktail voor tiki goudzoekers!
Wat heb je nodig voor een Cup ‘o Gold?

Gold Rum (1 deel)
Amaretto (1 deel)
Sinaasappelsap (2 delen)
Passievrucht (1 deel)
Kokosmelk (1 deel)

Hoe maak je de Cup ‘o Gold?

Voor deze tiki cocktail gebruik je een mooie tiki cup zoals in de afbeelding. Je maakt de cocktail in een shaker. Giet alle ingrediƫnten met een barmaatje in de shaker. Even krachtig shaken. Uitschenken zonder strainer (dus met het ijs) in het glas. Garneren met tropisch fruit.

Tip: als je een echt goudkleurige cocktail wil, maak deze tiki dan zonder kokosmelk.

Tiki cocktails

Nog meer tropische tiki cocktails vind je in deze blog.

Deel je zelfgemaakte Cup ‘o Gold via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief