Menu Sluiten

Cranberry Mojito

Cranberry Mojito foto
Cranberry Mojito
Is de Mojito helemaal jouw cocktail? Speciaal voor mojito liefhebbers hebben we een kerstvariant gemaakt. Deze mojito maak je met limoen, rietsuiker, munt, rum, cranberrysap en bruiswater. De verse cranberries geven je mojito een echte kerstsfeer!

Wat heb je nodig voor de Cranberry Mojito?

Rum (1,5 deel)
Limoen (4 partjes)
Rietsuiker (2 barlepels)
Bruiswater (0,5 deel)
Cranberry sap (1 deel)
Garnering: munt en cranberries

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Cranberry Mojito?

Deze cocktail maak je in het glas. Begin met limoen partjes (4) en voeg hier met een barlepel 2 schepjes rietsuiker aan toe. Even stevig muddlen in het glas. Daarna voeg je rum toe. Vul je glas met crushed ice. Even goed stirren met je barlepel zodat alles goed mengt. Hierna voeg je nog 1 deel cranberrysap toe en aftoppen met bruiswater. Hierna roer je nog een keer voorzichtig met je barlepel en garneer je je glas met munt en verse cranberries.

NB: je kunt deze cocktail ook prima alcoholvrij maken! Gewoon zonder de rum.

Inspiratie voor kerstcocktails

In onze blog met kerstcocktails vind je nog meer feestelijke kerstcocktails. Zoals de Kerst Punch, de Kir Royal, White Christmas Martini en de Kerst Spoom.

Zelf een Cranberry Mojito maken?

Met deze set kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer 🙂 Succes!

Deel je zelfgemaakte Cranberry Mojito via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email