Menu Sluiten

Cosmopolitan varianten

Op de klassieke Cosmopolitan kun je allerlei varianten maken. De basis is altijd hetzelfde met cranberry sap, cointreau en suikersiroop. Met andere ingrediƫnten kun je dus variƫren voor smaak en/of uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan blue curacao of tequila!

In deze blog drie mooie Cosmopolitan varianten voor Cosmopolitan liefhebbers.

Rude Cosmopolitan

Rude Cosmopolitan
Rude Cosmopolitan

Deze Cosmopolitan ziet er lief uit maar schijn bedriegt. In deze cocktail zit tequila en een paar druppels tabasco. Cosmopolitan voor de echte rock chick!
Bekijk het recept

Blue Moon Cosmo

De blauwe kleur van deze Blue Moon Cosmo krijg je door blue curacao toe te voegen. Deze Blue Moon Cosmo heeft een hoog disco gehalte. Ideale Cosmopolitan variant voor een disco avondje of een 70’s of 80’s party! En een cocktail waar je zeker geen blauwtje mee zult lopen.
Bekijk het recept

Blue Cosmo
Blue Cosmo

White Lady Romance

Deze cocktail is de meest romantische by far en afgeleid van de White Cosmopolitan. Deze White Lady Romance maak je met witte cranberry sap en st-Germain Elderflower likeur. In stijl garneren met romantisch bloemetje.
Bekijk het recept

White Lady Romance
White Lady Romance

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief