Menu Sluiten

SPECIAL: Cocktails uit eigen tuin

Vers, verser, verst. Hoe verser hoe beter. En dus maak je de lekkerste cocktails met verse ingredienten uit je eigen moestuintje. Wat voor cocktails? Hieronder de top 3 van Cocktailicious cocktails uit eigen tuin.


Munt - Mojito
Munt - Mojito

1. Mojito
De bekendste cocktail van allemaal. Wat is er lekkerder dan de Mojito eens te maken met verse munt uit eigen tuin. Bekijk het Mojito recept.Aardbeien - Strawbertini
Aardbeien - Strawbertini

2. Strawbertini

Aardbeienplantjes doen het altijd goed in de tuinen van Nederland. Voor de Strawbertini heb je lekker veel verse aardbeien nodig. Bekijk het Strawbertini recept.


Basilicum - Caipirinha Fresa
Basilicum - Caipirinha Fresa

3. Caipirinha Fresa met basilicum

Als je verse aardbeien in je tuin hebt staan en je voegt daar verse basilicum aan toe, dan heb je in een handomdraai een Caipirinha Fresa. Wat je ook aan toe moet voegen aan deze verse cocktail: verse limoensap – kan ook uit de tuin – cachaca en rietruiker. Goed muddlen en garneren met een paar mooie blaadjes basilicum! Check het recept van de Caipirinha Fresa
Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief