Menu Sluiten

Cocktails bij Front in Breda

Front

Front
Zonder cocktail op de foto
Donderdag 8 november ben ik naar de musical Yab Yum geweest in het Chassé Theater in Breda. De voorstelling was top. Na de voorstelling gingen we nog even cocktails drinken bij loungebar Front waar ik en passant hoofdrolspeler Bas Muijs ook nog even sprak. Ik ging natuurlijk voor de cocktails, maar dat had ik natuurlijk niet verwacht!

Front is een zeer stijlvolle loungebar die aan de voorzijde van het Chassé Theater zit. Het is strak met veel wit, en mooie zitjes en barkrukken. Ook de bar en presentatie aan dranken is indrukwekkend. Dit was nu de tweede keer dat ik er was.

De eerste keer kon ik allerlei verschillende cocktails die niet op de kaart stonden bestellen. Dit keer was de barvrouw wat minder flexibel. Op de cocktailkaart stonden niet veel cocktails. We bestelden een Amaretto Sour en een Mojito Cassis. De Amaretto Sour kreeg ik helaas in een martini glas.

Gezien mijn ervaring vind ik Front niet direct een cocktailbar pur sang voor cocktail liefhebbers. Daarentegen is het absoluut de moeite waard om naar toe gaan. Zeker als je net naar een leuke voorstelling bent geweest en je nog even gezellig wilt napraten!

Front
Voorzijde Chassé Theater
Claudius Prinsenlaan 8, Breda

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief