Menu Sluiten

Chocolate Mojito – after dinner cocktail

Mojito Chocolate
Chocolate Mojito

De Chocolate Mojito is een lekkere after dinner cocktail. Want munt en chocolade is een populaire combinatie voor een after dinner. Belangrijkste voor deze cocktail is de chocolade likeur. Je gebruikt hier geen donkere chocolade likeur, maar doorzichtige chocolade likeur voor. Op deze manier heb je de lekkere chocolade smaak en blijft de Chocolate Mojito toch zijn herkenbare lichte kleur behouden!

Wat heb je nodig voor de Mojito Chocolate?

Witte rum (1 deel)
Rietsuiker of suikersiroop (1-2 el)
Chocolate likeur, doorzichtig (1 deel)
Bruiswater (1 deel)
Munt
Halve limoen (4 limoenpartjes)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Chocolate Mojito?

Je begint bij een Chocolate Mojito bij de basis van de mojito. Limoen en rietsuiker en muddlen. Voeg hierna 1 deel rum en 1 deel chocolade likeur toe en munt. Hierop doe je crushed ice. Nog niet tot de rand vullen. Goed roeren met een barlepel. Je vult de rest van het glas aan met bruiwater. Als finishing touch nog een extra schepje crushed ice. Als laatste versiering zet je nog een munttakje in het glas. Opdienen met een After dinner chocolaatje. Enjoy!

Andere lekkere chocolade cocktails

Hou je van chocolade cocktails? Probeer dan zeker ook de Chocolate Martini of de Stracciatella Martini.

De Chocolate Mojito zelf maken?

Met deze set kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al niet zo’n moeilijk drankje en nu helemaal niet meer :). Succes!

Deel je zelfgemaakte Chocolate Mojito via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest. Benieuwd!

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief