Menu Sluiten

Caribbean Swirl

cocktail Caribbean_Swirl

Deze Caribbean Swirl is een echte zomerhit. Deze alcoholvrije cocktail is een heerlijke combinatie van passievruchtsap, limoen en rietsuiker.
Tijd3minuten
Ingrediënten
  • Passievruchtsap * 3 delen
  • Limoen 4 partjes
  • Passievrucht 1 halve passievrucht
  • Rietsuiker 2 barlepels
  • Munt 1 takje munt
  • IJs: crushed ice
benodigdheden
  • tumbler glas
  • muddler
  • barlepel
  • barmaatje
Instructies
  1. Deze cocktail maak je door te muddlen. Gebruik dus een cocktailglas met een stevige bodem.
  2. Begin met 4 partjes limoen en strooi hierover 2 barlepels rietsuiker.
  3. Met een muddler zorg je dat je het sap van de limoen mengt met de rietsuiker.
  4. Voeg nu crushed ice toe tot de rand van het cocktailglas.
  5. Giet hier over met een barmaatje 3 delen (90 ml) passievruchtsap.
  6. Meng nu je cocktail in het glas met een barlepel.
  7. Even proeven met een rietje. Is je cocktail goed op smaak dan is je cocktail klaar om te garneren.
  8. Garneer met een halve passievrucht en een mooi takje munt.

Tijd3minuten
Ingrediënten
  • Passievruchtsap * 3 delen
  • Limoen 4 partjes
  • Passievrucht 1 halve passievrucht
  • Rietsuiker 2 barlepels
  • Munt 1 takje munt
  • IJs: crushed ice
benodigdheden
  • tumbler glas
  • muddler
  • barlepel
  • barmaatje
Instructies
  1. Deze cocktail maak je door te muddlen. Gebruik dus een cocktailglas met een stevige bodem.
  2. Begin met 4 partjes limoen en strooi hierover 2 barlepels rietsuiker.
  3. Met een muddler zorg je dat je het sap van de limoen mengt met de rietsuiker.
  4. Voeg nu crushed ice toe tot de rand van het cocktailglas.
  5. Giet hier over met een barmaatje 3 delen (90 ml) passievruchtsap.
  6. Meng nu je cocktail in het glas met een barlepel.
  7. Even proeven met een rietje. Is je cocktail goed op smaak dan is je cocktail klaar om te garneren.
  8. Garneer met een halve passievrucht en een mooi takje munt.

Recept Afdrukken
Stemmen: 3
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!

Tips: als je deze cocktail te zoet vindt, gebruik dan een half deel bruiswater extra op het einde.