Menu Sluiten

Bounty Island

Bounty Island foto
Bounty Island
Wat houd ik van lekker zomerweer! Bij dit tropische weer dwalen mijn gedachten nogal snel af naar een verlaten Bounty Island. En dus maakte ik een mooie tropische cocktail in een kokosnoot. Na 1 slok van deze tropische cocktail waan je jezelf al liggend in een hangmatje op een verlaten eiland in de oceaan. Hier lees je hoe ik hem heb gemaakt!

Voor de ultieme Bounty Island Experience maak je de Bounty Island in een kokosnoot. Hiervoor moet je wel aan de slag met een veil, hamer en een priem. De veil gebruik je om de onderkant van de kokosnoot vlak te maken zodat je hem op de tafel kunt zetten. Om de bovenkant van de kokosnoot te openen gebruik je een priem of een schroevendraaier met een hamer. Voor je aan de slag gaat met de cocktail wel even zorgen dat je de kokosnoot goed schoon maakt met water.

Wat heb je nodig voor de Bounty Island?

Blue curacao (0,5 deel)
Rum (1 deel)
Chocolade likeur (5 ml)
Kokosmelk (0,5 deel)
Ananassap (1 deel)
Garnering: Hawaiiaans bloemetje

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Bounty Island?

Gebruik een shaker met ijs. Voeg hierin met een barmaatje rum, blue curacao en het geheime Bounty ingrediƫnt: chocolade likeur (5 ml) toe. Hierna voeg je ook kokosmelk en ananassap toe. Even shaken en daarna uitschenken in een kokosnoot. Als garnering leg je een mooi wit Hawaiiaans bloemetje op de rand van de kokosnoot. Opdienen met een subtiel rietje en een mooie Bounty glimlach van oor tot oor.

Zomercocktails

Op zoek naar meer zomerse cocktails? Bekijk hier onze blog met zomercocktails

Deel je zelfgemaakte Bounty Island via social media

Heb je deze cocktail gemaakt en ben je helemaal tevreden over het resultaat? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Zomercocktail #Cocktailicious op Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief