Menu Sluiten

Blueberry Caipiroska

Blueberry Caipiroska
Blueberry Caipiroska

De Blueberry Caipiroska is een lekkere, frisse variant op de Caipiroska. Aan de cocktail voeg je blueberry likeur toe. Dit geeft de cocktail een lekkere, frisse zoete smaak. Dus gebruik zeker niet te veel rietsuiker.

Oh en als je deze cocktail gaat maken, begin dan niet als een malle de blauwe bessen te muddlen, maar lees eerst het recept 😉

Wat heb je nodig voor de Blueberry Caipiroska?

Vodka (1 deel)
Rietsuiker (1 barlepel, naar smaak)
1 Limoen
Blueberry likeur (0,5 deel)
Blauwe besjes als garnering

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Blueberry Caipiroska?

Gebruik een tumbler glas om de caipiroska in te maken. Snijd de limoen in partjes en stop deze in het glas. Strooi hier 1 barlepel rietsuiker over. Stamp de limoen met de rietsuiker met een muddler in het glas. Vul het glas met crushed ijs en doe hier 1 deel vodka bij en 0,5 deel blueberry likeur. Stirren met een barlepel zodat de limoentjes mooi naar boven komen in je cocktailglas. Garneren met een paar blauwe bessen. Deze hoef je dus niet mee te muddlen in het begin.

Deel je zelfgemaakte Blueberry Caipiroska via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.


Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief