Menu Sluiten

Blue Cosmo

Blue Cosmo
Blue Cosmo
Deze Blue Cosmo is het blauwe broertje van de traditionele Cosmopolitan. Blue curacao ligt vanwege zijn sinaasappelsmaak niet ver van de smaak van triple sec. Voor deze cocktail gebruik je witte cranberry sap, vodka, blue curacao en citroensap. De uitstraling van de cocktail heeft een hoog disco gehalte. Ideale cocktail voor een vrijdagavond of een zaterdagavond. Of een (Blue) Moon Party. Een cocktail waar je niet snel een blauwtje mee loopt! De Blue Cosmo!

Wat heb je nodig voor de Blue Moon Cosmo?

Vodka (1 deel)
Blue curacao (1 deel)
Citroensap (halve citroen)
Witte cranberry juice (2 delen)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Blue Moon Cosmo?

Gebruik als glas een gekoeld martini glas en een shaker met ijs. Begin met het persen van een halve citroen. Voeg hier 1 deel vodka, 1 deel blue curacao en 2 deel (barmaat) witte cranberry sap aan toe. Stevig shaken. Uitschenken met een strainer in je cocktail glas. Garneren met een citroenzest. Deze heb ik met een aardappelmesje gesneden, een sneetje in het midden en als laatste knijp je het tussen duim en wijsvinger zodat het een mooie vorm op het glas krijgt.

Deel je zelfgemaakte Blue Cosmo via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief