Menu Sluiten

Blue Cocomo

Blue Cocomo
Blue Cocomo
De Blue Cocomo is een lekkere frisse cocktail met blue curacao. Hij is afgeleid van de Blue Lagoon alleen dan rum en kokos in plaats van vodka. Vandaar ook onze naam Cocomo. Voor het plaatje geef je er een lekkere tropische garnering aan. Ideale cocktail voor een subtropische dag!

Wat heb je nodig voor de Blue Cocomo?

Blue curacao (1/2 deel)
Rum (1 deel)
Verse kokos (1 deel)
Bruiswater (2 delen)
Garnering: tropisch

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Blue Cocomo?

Gebruik een longdrink glas. Je maakt de cocktail in het glas. Vul het glas met ijs. Giet 1 barmaatje rum en 1 maatje kokos * en vul aan met ca 2 barmaten bruiswater. Als laatste een kleine scheut (max een half barmaatje) blue curacao. Hierna even stirren met een barlepel. Garneer de Blue Lagoon als finishing touch met een ananasje of een stukje kokos voor het ultieme tropische gevoel!

* hiervoor heb ik verse kokossap gebruikt uit een kokosnoot.

Andere blue curacao cocktails

Naast de Blue Lagoon hebben we ook de Hypnotizer en de Blue Hawaiian als zomerse cocktails op basis van blue curacao. De Blue Cosmo is een variant op de cosmopolitan met blue curacao.

Deel je zelfgemaakte Blue Cocomo via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief