Menu Sluiten

Black Russian

Black Russian
Black Russian
Na een lekker etentje drink je koffie of misschien een lekker likeurtje. Maar je kunt ook gewoon een Black Russian drinken. De Black Russian is een klassieke cocktail met vodka en kahlua. Donkere en iets sterkere variant op het witte broertje de White Russian, maar dan dus zonder melk. De kahlua geeft deze cocktail zijn mooie donkere kleur en smaak.

Wat heb je nodig voor een Black Russian?

Vodka (1,5 deel)
Kahlua (1,5 deel)
Cocktailkers

Hoe maak je de Black Russian?

Begin met een mooi tumbler glas te kiezen waar je de Black Russian in wil serveren. Vul het glas met ijs. Hierin gaat 1,5 deel vodka en 1,5 deel kahlua. Bij het toevoegen van de kers voeg je ook wat sap van de cocktailkersen toe. Als laatste dus klassiek garneren met een elegante cocktailkers.

Koffiecocktails

In onze blog met koffiecocktails staan nog meer lekkere cocktails met kahlua zoals de Espresso Martini, de Cappucino Martini en de Moccatini.

Deel je zelfgemaakte Black Russian via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief