Menu Sluiten

Appletini cocktail recept

Appletini
Appletini
Heb je zin in een frisse appel cocktail? Dan is de Appletini een lekkere cocktail om uit te proberen. Hij komt van de Martini cocktail familie, vandaar ook de naam Appletini. Soms zal je hem ook tegen komen als Apple Martini. Lekker zoet-zure cocktail.

1 deel = 30 ml

Wat heb je nodig voor de Appletini cocktail?

Sour Apple likeur (1 deel)
Vodka (1 deel)
Limoen (halve limoen, geperst)
Granny Smith appel (garnering)

Hoe maak je de Appletini cocktail?

Deze cocktail maak je met een shaker met ijs. Van de Sour Apple likeur en de vodka doe je allebei ruim 1 deel in de shaker. Hier voeg je het sap van een halve limoen (geperst) aan toe voor een klein zuurtje. Krachtig shaken en uitgieten in een martiniglas. Als garnering maak je een spits appelpartje of een waaier van appelgarnering. Maakt je appletini helemaal af!

Meer vodka cocktails

Vodka is een goede drank om veel cocktails mee te maken. Ben je benieuwd wat je nog meer voor cocktails kunt maken met Vodka. Kijk de andere recepten in onze blog vodka cocktails maken.

Deel je zelfgemaakte Appletini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest. Benieuwd!

Cocktails met mate

5/5 (3 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email