Menu Sluiten

Apple Cider Martini

Apple Cider Martini foto
Apple Cider Martini
Ben jij al helemaal in to de herfst? Probeer dan zeker deze Apple Cider Martini. Want in deze cocktail zitten de smaken van de herfst. Apple cider, honing, kaneel, whiskey en troebele appelsap. De herfst smaakt goed!

Wat heb je nodig voor een Apple Cider Martini?

Apple cider (1 deel)
Whiskey (0,5 deel)
Optioneel: troebele appelsap (0,5 deel)
Honing (barlepel)
Garnering: appel met kaneel

1 deel = 30 ml

Hoe maak je deze Apple Cider Martini?

Je kunt deze cocktail maken in je glas of met een shaker. Begin met ijs. Voeg hierna de apple cider (1 deel), whiskey (0,5 deel), troebele appelsap (optioneel) en honing (barlepel / theelepel) toe in de shaker. Even goed shaken en check voor het uitschenken nog even of de honing goed mengt. Daarna uitschenken in een martini glas of tumbler glas met ijs. Garneren met een dun schijfje appel waar je wat kaneelpoeder overheen strooit.

Herfstcocktails

Nog meer herfstcocktails zoals de Apple Pie Mojito, de Perfect Pear en de Mandarine Sour vind je in onze blog over herfstcocktails.

Deel je zelfgemaakte cocktail via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief