Menu Sluiten

Amaretto Espresso Martini

Amaretto Espresso Martini
Amaretto Espresso Martini
Na een lekker etentje is het lekker om amaretto te drinken bij de koffie. Maar je kunt de twee ook prima combineren in een Amaretto Espresso Martini. Lekkere after dinner cocktail die je maakt als een Espresso Martini. In plaats van vodka voeg je amaretto toe bij de kahlua en de espresso. Opdienen met lekkere amarettini koekjes.

Wat heb je nodig voor de Amaretto Espresso Martini?

Kahlua (of Tia Maria) (1 deel)
Espresso (1 deel)
Amaretto (1 deel)

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Amaretto Espresso Martini?

De Amaretto Espresso Martini maak je dus als een Espresso Martini. Begin met het zetten van een kopje espresso. Laat dit afkoelen. Hiervan gebruik je 1 deel. Voeg daarna 1 deel kahlua en 1 deel amaretto toe in een shaker met ijs. Shaken tot je een ijslaagje van condens op je shaker krijgt. Uitschenken in een gekoeld martini glas. Garneren met 3 koffieboontjes in het glas. Opdienen met amarettini koekjes.

Koffie cocktails

Bekijk ook onze andere koffiecocktails zoals de Espresso Martini en de Moccatini!

Deel je zelfgemaakte Amaretto Espresso Martini via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest. Benieuwd!

Zelf de Amaretto Espresso Martini maken?

Met deze set of glazen kan je heel makkelijk thuis een lekkere cocktail maken. Het is al heel goed te doen om deze cocktail zelf te maken en met deze spullen is het al helemaal niet moeilijk meer 🙂

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief