Menu Sluiten

ALCOHOLVRIJE COCKTAILS

Geen alcohol betekent nog niet dat je geen cocktails kunt drinken. Want er zijn genoeg cocktails zonder alcohol. Niet voor niets staan op iedere cocktailkaart wel virgins of mocktails oftewel alcoholvrije cocktails waar de alcohol geen onmisbaar onderdeel in is.

Klassieke cocktails, maar dan alcoholvrij

We maakten de bekendste, klassieke cocktails alcoholvrij. En noch qua smaak noch qua presentatie hoeven ze onder te doen voor hun alcoholische naamgenoten zoals de Mojito, de Cosmopolitan en de Espresso Martini.

Lo/No trend

Groot voordeel van alcoholvrije cocktails is dat je ze ook overdag kunt drinken en dat de kans op een kater ’the day after’ vrij klein is. Bovendien is low/no alcohol een steeds grotere trend. Steeds meer cocktailbars hebben goede alcoholvrije cocktails op hun kaart staan. En we zien dat steeds meer drankmerken komen met alcoholvrije spirits voor gin, vodka, rum en likeuren zoals Amaretto en koffielikeur.

Bijna alle cocktails kun je alcoholvrij maken

Bijna iedere cocktail kun je wel alcoholvrij maken. Je hebt er alleen wel een dosis kennis van nodig van wat er zoal is en wat bij elkaar past en creativiteit. Wil je weten hoe je jouw favoriete cocktail alcoholvrij maakt, maar weet je niet helemaal hoe? Stuur ons gerust een email

Meer inspiratie? Bekijk ons e-book met 30 alcoholvrije cocktails

Wil je meer recepten van alcoholvrije cocktails? Toen ik zwanger was en geen alcohol mocht drinken hebben Bart en ik een ebook vol inspiratie met alcoholvrije cocktails gemaakt. Hierin staan 30 (!) nieuwe, lekkere alcoholvrije cocktails. En je zult de alcohol er niet in missen! Ben je benieuwd en wil je ook zelf een Caribbean Swirl, Pineapple Flirt, Razzy Beermosa, Long Island Peach Tea of bijvoorbeeld een suikerarme Skinny Bellini kunnen maken?

Hieronder een sneak preview van de alcoholvrije cocktails. In de inhoudsopgave zie je welke cocktails er allemaal in staan.

Alcoholvrije cocktails inhoudsopgave

JA, ik wil het ebook met alcoholvrije cocktails bestellen!

Je kunt het ebook met de recepten van mijn nieuwe alcoholvrije cocktails bestellen. Je kunt overigens ook een geprinte versie van het boek bestellen. Bestel via de linkjes hieronder het boek.

Epub EbookRingband boekPDF
   
bestel het Epub Ebookbestel de ringbandbestel de PDF
voor slechts €2,99voor slechts €13,90voor slechts €2,99

DEZE COCKTAIL IS 100% ALCOHOLVRIJ

 

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief