Menu Sluiten

Alabama Slammer

Alabama Slammer
Alabama Slammer
De Alabama Slammer is een zoete cocktail op basis van southern comfort, amaretto, gin en sinaasappelsap. Ik dronk hem voor het eerst bij Parc Breda. Lekker om zelf te maken. En dus mag deze cocktail natuurlijk niet ontbreken op mijn site met cocktailrecepten!

Wat heb je nodig voor de Alabama Slammer?

Amaretto of Disaronno (1 deel)
Southern Comfort (1 deel)
Gin (1 deel)
Sinaasappelsap (2 delen)
Limoen

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Alabama Slammer?

Gebruik een stijlvol tumbler / whiskey glas met ijs. Je kunt deze cocktail in het glas maken en shaken. Ik heb een shaker gebruikt vanwege de verschillende ingrediƫnten. Begin met een barmaatje southern comfort, een barmaatje amaretto en een barmaatje gin. Voeg hierna 2 barmaatjes sinaasappelsap toe en een beetje limoensap (sap van min 1 limoen partje). Krachtig schudden en uitschenken in je glas. Garneren met sinaasappelschijfje en cocktailkers.

Deel je zelfgemaakte Alabamma Slammer via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief