Menu Sluiten

Aardbeien Scroppino

Aardbeien Scroppino
Aardbeien Scroppino

De Scroppino kennen we allemaal als klaasieke Italiaanse cocktail met een lemon smaak. De Aardbeien Scroppino is heerlijk als variatie op deze klassieke Scroppino. De aardbeien zorgen voor een lekkere zachte smaak in de cocktail en is ideaal als toetje na een lekkere uitgebreid diner. Zonder alcohol zou je het zelfs als smoothie bij je ontbijt kunnen drinken!

Wat heb je nodig voor een Aardbeien Scroppino?

Verse aardbeien (5 stuks)
Sorbetijs (2 volle scoops)
Vodka (1 deel)
Prosecco (1 deel)

Hoe maak je de Aardbeien Scroppino?

Doe alle ingrediƫnten, verse aardbeien, sorbetijs, vodka en prosecco samen in de blender. Let op dat je niet te veel sorbetijs gebruikt ten opzichte van de vodka en prosecco, want dan wordt de cocktail te dik van structuur. Je kan dit natuurlijk geheel naar eigen smaak afstemmen. Blend alles even goed door elkaar, niet te lang. Een seconde of 8 is prima. Schenk het daarna uit in een mooi champagne glas. Je kan de cocktail ook nog garneren met een aardbei om het helemaal compleet te maken.

Deel je zelfgemaakte Aardbeien Scroppino via social media

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Maak dan een foto van je zelfgemaakte cocktail en post deze met #Cocktailicious op Facebook, Twitter of Pinterest.

Cocktails met mate

0/5 (0 Reviews)

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief