Menu Sluiten

43 Chocolate Egg

Een cocktail drink je uit het juiste cocktailglas. Voor onze cocktails  gebruiken wij cocktailglazen van Things for Drinks.

Wil je deze cocktail ook maken in een mooi cocktailglas?

Een chocolade cocktail in een chocolade ei! Dit is dé cocktail voor pasen! Je maakt hem met Licor 43 Chocolate en Bailey's!
Tijd4-5min
Aantal1cocktail
Ingrediënten
  • Licor 43 Chocolate 20 ml
  • Baileys (original of salted caramel) 20 ml
  • Melk 5 ml
  • XL chocolade paasei
benodigdheden
  • shaker
  • XL barmaatje
  • scherp mes
Instructies
  1. Begin met het voorverwarmen van een scherp mes, hoe warmer je mes hoe makkelijker je het paasei opensnijdt
  2. Snijd het paasei zagend open
  3. Voeg de ingredienten toe in een shaker met ijs
  4. Even krachtig shaken en even proeven
  5. Schenk de inhoud zonder ijs in het opengesneden chocolade paasei
  6. Opdienen met rietje en zet het paasei op een breed barmaatje voor een stabiele positie


  

Tijd4-5min
Aantal1cocktail
Ingrediënten
  • Licor 43 Chocolate 20 ml
  • Baileys (original of salted caramel) 20 ml
  • Melk 5 ml
  • XL chocolade paasei
benodigdheden
  • shaker
  • XL barmaatje
  • scherp mes
Instructies
  1. Begin met het voorverwarmen van een scherp mes, hoe warmer je mes hoe makkelijker je het paasei opensnijdt
  2. Snijd het paasei zagend open
  3. Voeg de ingredienten toe in een shaker met ijs
  4. Even krachtig shaken en even proeven
  5. Schenk de inhoud zonder ijs in het opengesneden chocolade paasei
  6. Opdienen met rietje en zet het paasei op een breed barmaatje voor een stabiele positie


  

Recept Afdrukken
Stemmen: 21
Score: 3.81
Jij:
Stem op dit recept!

Tip: voor het opensnijden van het chocolade ei gebruik je een voorverwarmd mes

Paascocktail met Licor 43 Chocolate

Chocolade liefhebbers: eat your heart out! Een chocolade paasei met chocolade likeur erin. Pasen en chocolade gaan natuurlijk helemaal goed samen. Dus toen wij aan het nadenken waren over een nieuwe paascocktail bedachten we deze cocktail met 43 Chocolate. En in plaats van een cocktailglas om op te dienen, dien je deze cocktail toepasselijk op in een chocolade paasei. Leuk als afsluiter van je paasbrunch om je gasten mee te verrassen!

Tip: om het chocolade ei op te dienen gebruik je een XL barmaat. Heb je die niet? Gebruik dan bijvoorbeeld een martiniglas met wat decoratieve snippers erin.

Licor 43 Chocolate

Licor 43 Chocolate is de nieuwe chocolade likeur van Licor 43. Een fles Licor 43 Chocolate bevat een fusie van zachte en warme vanille smaken met duurzaam gekweekte chocolade van de Canarische eilanden.

Meer chocolade cocktails

Bekijk ook andere cocktails met chocolade van ons. Zoals de Chocolate Martini of de 43 Pornstar White Chocolate.

Cocktails maken is leuk, maar drink met mate

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cocktailrecepten of leuke acties en events? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Nieuwsbrief